Njoftime Publike

Këtu keni të paraqitur të gjithë tenderët dhe ankandet aktuale të FINCA Kosovës.


Ankande

Këtu keni të paraqitura të gjitha ankandet aktuale të FINCA Kosovës.

Tenderët

Këtu keni të paraqitur të gjithë tenderët aktual të FINCA Kosovës.

 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë