Kredi Personale

Personal Loan

Për përmirësimin e kushteve jetësore

Dëshironi të ngrisni standardin e jetës suaj? Merrni Kredinë Personal dhe investoni në të ardhmen tuaj; financoni arsimin tuaj, paguani trajnime të ndryshme, regjistroni veturën, apo paguani shpenzimet mjekësore.

• Afati i kredisë deri në 36 muaj;

• Shumë e kredisë nga 300 deri 5.000€;

 

Karakteristikat e kredisë:

• Nuk kërkohet llogari bankare;

• Paguani me këste javore, dyjavore apo mujore.

 

 
 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë