Pse të Punësohem në FINCA?

  • Të ndihmojë në uljen e varfërisë në mbarë botën. Nga puna juaj do të përfitojnë familjet me të ardhura të ulëta..
  • Do të ndiheni mirë në punë, cdo ditë.
  • Zhvilloni veten. FINCA nxit rritjen profesionale për të punsuarit tanë.
  • Fitoni një pagë konkuruese dhe përfituese.
  • Punoni në një ambient kolegial.
  • Mëso në punë. Ndiqni trendet në zhvillimin ndërkombëtar, shihni ngjarjet aktuale dhe respektoni kulturat e ndryshme.
  • Punoni me stafe të ndryshme dhe jeni të ekspozuar ndaj kulturave dhe gjuhëve të ndryshme. FINCA shërben klientët në 23 shtete, ne respektojmë dhe vlerësojmë kulturat e ndryshme të stafit dhe klientëve tanë.
  • Lidhuni me botën. Shumë punonjës kanë mundësinë të udhëtojnë dhe të lidhen cdo ditë me stafe të reja ne vendet tjera.
  • Fitoni ekspozim ndaj një game të madhe disiplinash. Punët në FINCA përfshijnë: kontabilitet, administrim, përkrahjen, mbledhjen e fondeve, marëdhëniet me qeverinë, teknologjia e informacionit, marëdhënie ndërkombëtare, marketing, marëdhënie me media, menaxhim të projekteve, hulumtim, shkrim etj
  • Punoni për më të mirët. FINCA është lider në industrinë mikrofinanciare.
 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë