Karriera

Ne mirëpresim interesimin tuaj për të na ndihmuar të sjellim shërbime financiare për mbi 1.9 milionë klientëve në 20 shtete. Qëllimi ynë është që të jemi numër një për shërbimeve financiare për sipërmarrësit me të ardhura më të ulta.


Vlerat Themelore të FINCA-së

Disa përfitime personale nga punësimi në FINCA.

Vende të lira pune

Hulumtoni mundësitë e karrierës në FINCA dhe bashkohuni me ekipin tonë.

Praktikë Studentore

FINCA Kosovo ofron mundësi të mira për studentët universitar si dhe për të dilpomuarit që të ndjekin programin e praktikës së FINCA-s.

 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë