Lajme & Shtypi

Burim për lajme dhe informata për zhvillimet dhe tendencat e fundit në lidhje me FINCA Kosovë dhe aktivitete e saj.

 

 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë