Media


Galeritë e Fotove

Një fotografi vlenë sa njëmijë fjalë: momentet më të vlefshme të FINCA-s.

Lajme & Shtypi

Stay informed about the latest news and events occurring at FINCA.

Galeria e Videove

Kënaquni me videot dhe fotografitë tona frymëzuese.

 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë