Stafi i FINCA-s në aksion për pastrimin e ambientit nga mbeturinat


888

Sot, në Ditën Botërore të Tokes, mbi 40 punonjës të FINCA Kosovë shprehën mirenjohjen e tyre Planetit Tokë të cilët me iniciativë vullnetare u mblodhën në një aksion të përbashkët për pastrimin e ambientit nga mbeturinat. Ky aksion u zhvillua ne Lagjen Mat I.

Të gjithë pjesëmarrësit dhanë një shembull pozitiv në komunitetin përreth duke promovuar përgjegjshmëinë qytetare dhe rritur ndërgjegjësimin qytetar ndaj mbrojtjes së mjedisit.

Qasja mjedisore e FINCA transmetohet në mënyrë të vazhdueshme jo vetëm nga iniciativat që FINCA ndërmerr si institucion, por edhe nga vetë stafi, të cilët dëshirojnë të jenë pjesëtarë aktivë të shoqërisë dhe të luajnë një rol më të madh, përtej të qënit vetëm pjesë e një institucioni financiar.

FINCA Kosovë vazhdon edhe më tutje me iniciativa të tilla për të frymëzuar vetëdijsim dhe vlerësim për mjedisin, duke dëshmuar qe është institucion me përgjegjësi sociale dhe e ndjeshme jo vetëm ndaj këtij problemi por dhe ndaj çdo problematike sociale të komunitetit duke kontribuar me aktivitete/projekte të ndryshme.

Planeti ynë është me të vërtetë një vend i mrekullueshëm.Gëzuar ditën e Tokës!

FINCA – Të ndërtojmë të nesërmen së bashku!

 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë