FINCA Star 2018


Edhe këtë vit FINCA Kosovë ndau çmimin tradicional të FINCA Ndërkombëtar “FINCA Star” për punonjësit e saj të cilët kanë dëshmuar ngrohtësi, përgjegjësi, besueshmëri duke jetësuar atributet e brendit të FINCA-së.

Shpërblimi tradicional global “FINCA Star 2018”, këtë vit iu nda Igor Ristic – Zyrtar për Zhvillim të Biznesit nga dega e Kamenicës i cili u shqua për angazhimin dhe përkushtimin e treguar ndaj vlerave të FINCA-s duke inspiruar klientët e saj me një ngrohtësi, besim dhe pergjegjësi.

FINCA Kosovë vazhdon fuqimisht angazhimin në njohjen dhe shpërblimin e punonjësve të saj për performancë të shquar.

 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë