FINCA Kosovë vazhdon me traditën e ligjëratave teknike


FINCA Kosovë, vazhdoi me ligjërata teknike, në qytetin e Ferizajit me prof. Dr. Hajrip Mehmeti. Qëllimi i ligjëratave teknike është aftësimi në lëmin e blegtorisë që merren me prodhimin e qumështit, majmërisë së vjetave, dhe kultivuesit e deleve e qingjave. Pjesëmarrës në këtë ligjëratë ishin afro rreth 30 fermerë të ndryshëm, një pjesë e tyre edhe klientë të FINCA Kosovë.

FINCA do të vazhdoj edhe më tutje me ligjërata teknike edhe në komunat tjera në gjithë territorin e Republikës të Kosovës.

FINCA të ndërtojmë të nesermen së bashku!

 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë