FINCA Kosovë mbështet koncertin e Orkestrës së qytetit të Prizrenit


FINCA Kosovë spozoroi koncertin e Orkestrës së qytetit të Prizrenit e cila u mbajt në sallën e “Kino Lumbardhit” në Prizren.

Për artdashësit e muzikës klasike kjo orkestër performoi vepra të stileve të ndryshme, duke filluar nga stili i barokut, romantizmit dhe muzikës së filmit të interpretuara nga artistët profesionistë të kësaj orkestre.
Në këtë koncert u interpretuan vepra të autorëve shqiptar dhe atyre me renome botërore, duke filluar nga T.Albinoni-Adagio, Moj e bukura more, Henri Mancini- Inspector Kluzo, Cinema Paradiso, Vlasi i Lumturisë, Paloma Song of the Secret Garden, Skena e parë nga ,,Liqeni i Mjellmave”, K.S.Sans-Bahanalja etj.

 

FINCA Kosovë vazhdimisht përkrah aktivitetet kulturore në vend duke dëshmuar që është institucion me përgjegjësi shoqërore dhe sociale.

 

 

 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2018 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë