FINCA Kosovë mbështet Festivalin Tradicional të Folklorit “ Anadrinia Jehon 2018”


FINCA Kosovë sponzoroi edicionin e 17-të, të Festivalit Tradicional “Anadrinia Jehon 2018”, e cila u organizua në fshatin Denjë të Rahovecit.

Për artdashësit e muzikës folklorike, ky festival u organizua në kuadër të javës së Dëshmorëve të Komunës së Rahovecit.

FINCA Kosovë vazhdimisht përkrah aktivitetet kulturore në vend, duke dëshmuar që është institucion me përgjegjësi shoqërore dhe sociale.

Të ndërtojmë të nesërmen së bashku!

 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë