FINCA Kosovё zhvendoset në lokacionin e ri në Istog


FINCA Kosovë përuroi zhvendosjen e degës së saj në Istog në lokacion të ri, me infrastrukturë moderne, atraktive dhe me atmosferë të ngrohtë pune.

Prerja e shiritit u bë nga nënkryetari i kësaj komune, z. Lulzim Blakaj dhe nga menaxhmenti i FINCA Kosovës.

 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë