FINCA Impact Finance Fiton Çmimin Argjend Telly Awards


FINCA ka fituar çmimin më të lartë të argjendtë nga Telly Awards për videon e realizuar në Kosovë “Ristruktimi i Kosovës: Një Kredi në një Kohë” për cilësinë e përmbajtjes së brendit, shërbimeve financiare / bankare.

FINCA Impact Finance mori këtë çmim në një kategori për të cilën më të madhe institucionet kishin aplikuar si Banka Amerikane, Western Union, Navy Mutual dhe të tjerë.

Telly Awards u themelua në vitin 1979 në Nju Jork për të nderuar përsosmërinë e reklamave lokale, rajonale dhe televizive.

Me evolucionin e fundit dhe rritjen e videove dixhitale, sot Telly Awards reflekton dhe feston këtë epokë të re të imazheve televizive dhe digjitale.

Telly Awards çdo vit paraqet punën më të mirë të krijuar në televizion dhe video, për të gjitha ekranet, gjithashtu përfaqëson punën e disa prej më të respektuarve të agjensioneve të reklamimit, televizioneve stacioneve, kompanive prodhuese dhe botuesve nga e gjithë bota.

 

 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë