FINCA Kosovë | Lajme


FINCA Kosovë në Festën e Vjeljes së Rrushit – Festivali Tradicional “Hardh Fest” 2018


10 Sht 2018

FINCA Kosovë po merr pjesë në edicionin e 17-të, të Festës së Vjeljes së Rrushit – Festivalin “Hardh Fest” 2018, me moton ‘Me pamje kah vneshta’ inspiruar nga tog-fjalësh “Me pamje nga deti”. Eventi do të zhvillohet me 7, 8,

FINCA Kosovë mbështet panairin e produkteve vendore në Kamenicë “E Dua Kamenicën”


31 Kor 2018

Edhe këtë vit FINCA Kosovë, përkrahu panairin e produkteve vendore në Kamenicë. Bizneset lokale dhe kultivuesit e bujqësisë, patën mundësinë që t’i promovojnë produktet e tyre dhe të krijojnë kontakte mes bizneseve dhe blerësve potencial. Prodhuesit lokal, veçanërisht ndërmarrjet e

FINCA Kosovë hap degën e re në Kaçanik


25 Kor 2018

Drejtuesit e institucionit mikro-financiar Amerikan FINCA Kosovë, kanë përuruar fillimin e punës së degës së re në Kaçanik duke vazhduar zgjerimin e rrjetit të degëve për të qenë sa më afër klientëve të saj. Në ceremoninë e hapjes të pranishëm

FINCA i dhuron materiale shkollore shkollës fillore ‘Zenel Salihu’– Bardh i Madh


27 Qer 2018

FINCA Kosovë e ka ndihmuar shkollën fillore, Zenel Salihu në Fushë Kosovë, kabinetit të shkencave natyrore, të artit, kimisë, fizikës dhe biologjisë, me blerjen e pajisjeve të nevojshme për vitin e ri  shkollor, për t’ua mundësuar nxënësve një praktikë më të

FINCA gëzon fëmijët pa përkujdesje prindërore


04 Qer 2018

FINCA Kosovë, në kuadër të aktiviteteve për mbështetjen e çdo problematike sociale të komunitetit si dhe personave me nevoja të veçanta, tradicionalisht feston 01 qershorin – Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, të cilën këtë vit e realizoi në Organizatën për Fëmijët

FINCA Kosovё zhvendoset në lokacionin e ri në Gjilan


28 Maj 2018

Në rritje të vazhdueshme, në zhvillimin e produkteve më atraktive dhe në shërbim sa më cilësor ndaj klientëve të saj, FINCA Kosovë bën zhvendosjen e zyrës së saj, në një lokacion të ri me hapësirë më të madhe, infrastrukturë më

FINCA Kosovë përkrah fondin e bursave për studentë të paprivilegjuar


24 Maj 2018

FINCA Kosovë, përkrahu iniciativën e Universitetit Amerikan në Kosovë (RIT Kosova) për grumbullimin e fondeve me qëllim të sigurimit të bursave për studentë të talentuar, por që hasin në vështirësi financiare për të ndjekur studimet. “Përkrahe rrëfimin e ardhshëm të

FINCA Kosovë fiton çmimin Bronz për Barazi në Punësim për LGBTIQ 2018


22 Maj 2018

Kompania e rekrutimit “The HeadHunter”, organizoi mbrëmjen Gala “Indeksi i Barazisë në Punësim për LGBTIQ 2018” ku ishin të pranishëm mbi 100 personazhe nga kompanitë më të suksesshme në Kosovë. Ҫdo vit, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Homofobisë, Transfobisë,

FINCA Kosovë mbështet Festivalin Tradicional të Folklorit “ Anadrinia Jehon 2018”


14 Maj 2018

FINCA Kosovë sponzoroi edicionin e 17-të, të Festivalit Tradicional “Anadrinia Jehon 2018”, e cila u organizua në fshatin Denjë të Rahovecit. Për artdashësit e muzikës folklorike, ky festival u organizua në kuadër të javës së Dëshmorëve të Komunës së Rahovecit.

Klientët e FINCA Kosovë marrin pjesë në ngjarjen “Gratë Ndërmarrëse të Rajonit”


07 Maj 2018

Ngjarja një ditore e takimit biznes me biznese (B2B), mblodhi gratë e suksesshme sipërmarrëse të sektorëve të bizneseve të ndryshme, me qëllim të realizimit të potencialit të grave në procesin e zhvillimit ekonomik, i cili u mbajt më 4 maj

 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2018 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë