MISIONI
Misioni i FINCA-s është zbutja e varfërisë përmes zgjidhjeve afatgjata të cilat ndihmojnë njerëzit të ndërtojnë asete, krijojnë vende të punës dhe të ngrisin standardin e tyre të jetesës.

VIZIONI

Vizioni i FINCA-s është të ndërtojë një rrjet global të ndërmarrjeve sociale të qëndrueshme dhe me aftësi rritjeje që përmirëson jetesën në mbarë botën.

ORGANIZATA

Me seli në Uashington DC, FINCA shërben më shumë se 1.8 milion klientë përmes 23 degëve të saj në Afrikë, Euro-Azi, Lindje të Mesme, Azi Jugore dhe Amerikën Jugore. Në rrjetin e sotëm të mikro-financave, shtrirja jonë është në mesin e më të mëdhenjve dhe më gjithëpërfshirës.

Themeluesi i FINCA-s, John Hatch në Prizren, Kosovë

Themeluesi i FINCA-s, John Hatch në Prizren, Kosovë 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2015 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë