Ngjarje të suksesshme


Salih Musliu

Salih Musliu 45 vjeçar jeton në fshatin Dumnicë në dalje që qytetit të Vushtrrisë me gruan, 10 fëmijët, 4 nipat dhe mbesat e tij. Para pesë viteve, ai vendosi ta lërë biznesin e tij tregtarë dhe të filloj një fermë bulmeti.


Ngjarjet e fundit

Xhevat Uka

Xhevat Uka, një kryefamiljar, mori kredinë e parë në FINCA vitin e kaluar për të investuar në tokën e tij.

Ilire Ademi

Ilire Ademaj është një nga klientët e FINCA-së, e cila me një hua të vogël mundohet të arrijë ndryshime të mëdha për të sendërtuar një të nesërme më të mirë për familjen e saj.

Zoran Cumpatovic

Zoran Cumpatović, një njeri modest i cili jeton në një fshat të vogël afër vendit të bukur turistik të Brezovicës në Kosovë.

Sabrije Tehaj

Sabrije Tehaj jeton me burrin e saj, me katër fëmijët e tyre të vegjël dhe me vjehrrit e saj në një shtëpi të vogël në fshatin Kushnin, në regjionin e Hasit të Kosovës.


 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë