Degët Tona

Deçan
Rr. Luan Haradinaj
  +383 (0) 45 406 300
  +383 (0) 49 748 942
8:30-16:30
Drenas
Rr. Fehmi dhe Xhevë Lladrovci, p.n.
  +383 (0) 38 585 134
  +383 (0) 44 134 954
8:30-16:30
Ferizaj
Rr. 12 Qershori, p.n.
  +383 (0) 290 327 375
  +383 (0) 44 191 187
8:30-16:30
Fushë Kosovë
Rr. Nëna Terezë, p.n.
  +383 (0) 44 388 992
  +383 (0) 49 748 921
8:30-16:30
Gjakovë
Rr. Nënë Tereza, p.n.
  +383 (0) 39 321 704
  +383 (0) 44 216 859
8:30-16:30
Gjilan
Rr. Adem Jashari nr. 215
  +383 (0) 280 326 080
  +383 (0) 49 748 926
8:30-16:30
Graçanicë
Rr. Car Lazar, p.n
  +383 (0) 45 200 815
8:30-16:30
Istog
Rr. Skëndërbeu, pn
  +383 (0) 39 450 005
  +383 (0) 49 748 943
8:30-16:30
Kamenicë
Rr. Skënderbeu, p.n.
  +383 (0) 44 645 486
  +383 (0) 49 748 927
8:30-16:30
Kaçanik
Rr. Ismail Raka nr. 52
  +383 (0) 45 263 049
8:30-16:30
Klinë
Rr. Dëshmorët e Kombit p.n.
  +383 (0) 45 260 106
  +383 (0) 49 714 194
8:30-16:30
Lipjan
Rr. Shqipëria, p.n.
  +383 (0) 44 964 636
  +383 (0) 49 748 924
8:30-16:30
Malishevë
Rr. Rilindja, p.n.
  +383 (0) 29 269 360
  +383 (0) 44 126 709
8:30-16:30
Mitrovicë
Rr. Mbretëresha Teuta, p.n.
  +383 (0) 49 734 297
  +383 (0) 45 251 627
8:30-16:30
Pejë
Rr. Mbretëresha Teuta, 94/1
  +383 (0) 39 432 823
  +383 (0) 49 748 937
8:30-16:30
Podujevë
Rr. Zahir Pajaziti p.n.
  +383 (0) 45 268 708
  +383 (0) 49 102 409
8:30-16:30
Prishtinë
Rr.Robert Doll, nr 110
  +383 (0) 38 609 721
  +383 (0) 44 506 999
  +383 (0) 38 609 722
8:30-16:30
Prishtinë 2
Rr. Ilir Konushevci nr. P11
  +383 (0) 49 965 432
  +383 (0) 45 245 223
8:30-16:30
Prizren
Rr. Shuaip Spahiu, p.n.
  +383 (0) 29 231 254
  +383 (0) 44 134 953
8:30-16:30
Rahovec
Rr. Xhelal Hajda, p.n.
  +383 (0) 29 276 401
  +383 (0) 49 748 932
8:30-16:30
Shtime
Rr. Tirana, p.n.
  +383 (0) 45 388 993
  +383 (0) 49 748 925
8:30-16:30
Shtërpce
Rr. Qendra e Shtërpcës, p.n.
  +383 (0) 290 70 262
  +383 (0) 44 191 186
8:30-16:30
Skenderaj
Rr. 28 Nëntori, p.n.
  +383 (0) 28 582 645
  +383 (0) 44 509 697
8:30-16:30
Suharekë
Rr. Brigada 123, p.n.
  +383 (0) 29 272 713
  +383 (0) 44 509 693
8:30-16:30
Viti
Rr. Adem Jashari, p.n.
  +383 (0) 44 256 770
8:30-16:30
Vushtri
Rr. Sheshi i Lirisë, p.n.
  +383 (0) 45 321 541
  +383 (0) 49 748 922
8:30-16:30
Xërxë
Rr. Rruga kryesore Xërxë p.n.
  +383 (0) 45 272 724
8:30-16:30
 
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë