Ku Punojmë Ne

Me filjalet e saj në Afrikë, Euroazi, Amerikën Latine, Lindjen e Mesme dhe Azinë e Jugut, shtrirja gjeografike e FINCA-s është ndër më të gjerat në rrjetin e institucioneve mikrofinanciare. FINCA operon në 22 qytete të Kosovës.


Degët Tona

Ne veprojmë në 21 lokacione në të gjithë vendin.

FINCA Impact Finance

FINCA Imapct Finance vepron në 21 shtete të botës.

 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2019 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë