Çfarë Ofrojmë Ne

FINCA Kosovë është duke vepruar me sukses në Kosovë që nga viti 1999. Përgjatë kësaj periudhe, ajo ka krijuar dhe modifikuar produktet e saj kreditore për t’i bërë kushtet e kredisë më të pranueshme dhe më tërheqëse për huamarrësit kosovar në plotësimin e nevojave të tyre sa më mirë. Pas 14 vitesh veprimi në Kosovë, FINCA Kosovë sot ofron pesë produkte kreditore: kredinë grupore, biznesi, bujqësore, për renovim dhe kredi personale.


Kredi Bujqësore

Kredia Bujqësore është produkt për të gjithë ata që dëshirojnë të rrisin prodhimtarinë e tyre bujqësore.

Kredi Biznesi

Nëse dëshironi të zgjeroni biznesin apo keni nevojë për kapital punues për të zhvilluar biznesin, atëherë Kredi Biznesi është zgjedhja e juaj.

Kredi Renovimi

Me Kredi Renovimi, shëndrrimi i shtëpisë suaj në shtëpinë cilën çdoherë e keni dëshiruar, kurrë nuk ka qenë më e lehtë. Arrini rehatinë e merituar në shtëpinë tuaj.

Kredi Personale

Dëshironi të ngrisni standardin e jetës suaj? Merrni Kredinë Personal dhe investoni në të ardhmen tuaj; financoni arsimin tuaj, paguani trajnime të ndryshme, regjistroni veturën, apo paguani shpenzimet mjekësore.

Ekspres Kredi

Ekspres Kredia është zgjedhja e duhur për bizneset dhe agro-bizneset që kanë nevojë për kapital punues dhe kërkojnë zgjidhje të shpejtë dhe të lehtë për financim.

Kredi për Regjistrim të Automjetit

Keni nevojë për të regjistruar automjetin? Kredi për Regjistrim të Automjetit është zgjedhja e shpejtë dhe optimale për ju.

 
 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë