FINCA Kosovë | Komunikata Për Shtyp


1234

FINCA nënshkroi Marrëveshje Mirëkuptimi me Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë


12 Dhj 2013

FINCA nënshkroi Marrëveshje Mirëkuptimi me Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë Institucioni mikrofinanciar FINCA Kosovë, degë e FINCA International, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB), e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe

 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë