FINCA Kosovë | Lajme


1

FINCA gëzon fëmijët jetimë në SOS fshatrat e fëmijëve


01 Qer 2017

Sot, në ditën ndërkombëtare të fëmijëve FINCA organizoi një aktivitet ne SOS fshatrat e fëmijëve duke i argëtuar fëmijët jetimë me program dhe lojëra të ndryshme me personazhet e tyre te preferuara. Gjithashtu, gjatë këtij aktiviteti shfrytëzuam rastin t’i gëzojmë

FINCA Kosovë hap degën e re në Klinë


15 Maj 2017

Në realizimin e misionit për të siguruar qasje në shërbime financiare ndërmarrësve të vegjël dhe të mesëm në segmentin e bujqësisë dhe biznesit si shtylla të ekonomisë vendore, FINCA Kosovë sot më 15 Maj ka bërë hapjen e degës së

1
888

Stafi i FINCA-s në aksion për pastrimin e ambientit nga mbeturinat


22 Pri 2017

Sot, në Ditën Botërore të Tokes, mbi 40 punonjës të FINCA Kosovë shprehën mirenjohjen e tyre Planetit Tokë të cilët me iniciativë vullnetare u mblodhën në një aksion të përbashkët për pastrimin e ambientit nga mbeturinat. Ky aksion u zhvillua

Punonjësit e FINCA Kosovë dhurojnë gjak për të shpëtuar jetë


11 Pri 2017

Në ditën ndërkombëtare të shëndetit rreth 30 punonjës të FINCA Kosovë dhuruan gjak, si një ndihmë për të shpëtuar jetët e fëmijëve dhe njerëzve të cilët vuajnë nga sëmundje të ndryshme. Dhurimi i gjakut u krye sot në mjediset e

linkedin
cover photo_kredi per biznes

Kredi Biznesi deri 25,000 EUR – Apliko vetëm me Letërnjoftim


09 Mar 2017

FINCA për të plotësuar nevojat e klientëve ofron kredi biznesi deri në 25,000 EUR, me afat të kthimit të kredisë deri ne 60 muaj. Deri në shumën 5,000 EUR ofron kredi pa kolateral, pa garantues dhe përgjigje brenda ditës. Ne

Dita Ndërkombëtare e Gruas 2017. Ke Guxim për Ndryshime!


08 Mar 2017

8 Marsi është Dita Ndërkombëtare e Gruas, një ditë globale ku festohen të arriturat sociale, kulturore dhe politike të gruas. Forumi Ekonomik Botëror parashikon që dallimet gjinore nuk do të eliminohen plotësisht deri në vitin 2186. Kjo është kohë shumë

alb 8 marsi 2017
cover photo_kredi per bujqesi

Kredi Bujqësore deri 25,000 EUR – Apliko vetëm me Letërnjoftim


08 Mar 2017

FINCA për të plotësuar nevojat e klientëve ofron kredi për bujqësi deri në 25,000 EUR, me afat të kthimit të kredisë deri ne 60 muaj dhe me greis periudhë deri në 12 muaj. Deri në shumën 5,000 EUR ofron kredi

FINCA Kosovë Certifikohet për ‘Mbrojtje të Klientit’ nga Fushata SMART


25 Jan 2017

24. Janar 2017, Prishtinë dhe Uashington DC – Sot, FINCA Kosovë, organizata më e madhe mikrofinanciare në vend, ka lajmëruar se ka pranuar Certifikatën për ‘Mbrojtje të Klientit’ nga Fushata Smart. Kjo mirënjohje zyrtare është bërë pas një vlerësimi të

FACEBOOK COVER PHOTO

FINCA Kosovë hap degën e re në Podujevë


22 Dhj 2016

Në realizimin e misionit për të siguruar qasje në shërbime financiare ndërmarrësve të vegjël dhe të mesëm në segmentin e bujqësisë dhe biznesit si shtylla të ekonomisë vendore, FINCA Kosovë sot më 22 Dhjetor ka bërë hapjen e zyrës edhe në qytetin e Podujevës, duke e zgjeruar rrjetin e degëve të saj për të qenë sa më afër klientëve të saj.

Në ceremoninë e hapjes të pranishëm ishin përfaqësues nga komuna, klientë të FINCA Kosovë, përfaqësues nga institucionet mikrofinanciare, banka si dhe Menaxherë nga Zyra Qendrore FINCA-së dhe stafi nga Dega e Podujevës.

Shiriti është prerë nga ana e menaxherit të degës së Podujevës i cili përshendeti të pranishmit dhe mbajti një fjalim të shkurtë duke ju dëshiruar sukses stafit të FINCA Kosovë në punën e mëtutjeshme dhe gjenerimin e vendeve të reja të punës, duke i kontribuar kësisoj ekonomisë së Podujevës.

1

Institucioni financiar amerikan FINCA që nga 29 Shtator sërish ul normat e interesit


10 Tet 2016

Që nga 29 Shtator 2016, institucioni financiar amerikan FINCA sërish ul normat e interesit

FINCA është e zotuar të luftojë varfërinë përmes përfshirjes, duke iu mundësuar qasje sa më shumë njerëzve në mjete financiare për të nisur, zgjeruar apo për të zhvilluar bizneset e tyre mikro, të vogla dhe të mesme, si bosht kurrizor i ekonomisë kosovare.

Andaj, kjo ulje e interesit vjen si nevojë e tregut dhe si rezultat i vizionit të FINCA-së ngase FINCA Kosovë, pjesë e rrjetit financiar që operon në mbi 23 shtete me seli në Uashington DC, punon aktivisht në kyçjen e sa më shumë njerëzve në sistemin financiar, duke e bërë përvojën e klientit me FINCA Kosovën një përvojë sa më të këndshme, sa më të frytshme dhe sa më të afërt, në mënyrë që bizneset e klientëve të krijojnë mjete, që ata të rrisin standardin dhe të gjenerojnë vende të reja pune për tjerët.

 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2017 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë