IMG_2753

Kreditë

Produktet tona janë të dizajnuara për të plotësuar nevojat individuale, përderisa tjerat mund të qasen nga dhe në kuadër të grupeve.

 

IMG_2670

Klientët Tanë

Takoni konsumatorët tanë besnik, dëgjoni tregimet e tyre.

 

panel 4

Mbrojtja e Klientëve

Ne mbështesim parime dizajnuar për të siguruar se institucioni ushtronë etikë të mirë & biznes të mençur.

FINCA Kosovë përbëhet nga më shumë se 160 profesionistë të përkushtuar dhe me përvojë, të zotuar për të ndërtuar një program të qëndrueshëm mikro-financiar dhe për të ofruar zgjidhje afatgjate për nevojat e klientëve të saj. Ne jemi organizatë që vazhdimisht sjellë risi, të përshtatura për idetë e klientëve dhe punonjësve tonë, të cilat synojnë gjetjen e mjeteve më efikase dhe efektive në ofrimin e shërbimeve financiare për klientët tanë.

Lokacioni i Degëve  Ku Ne Punojmë


Zyra Qendrore

FINCA Kosovë
Robert Doll, nr. 5
Prishtinë,
Republika e Kosovës
(381) 38 609 721

Qendra e Thirrjeve

(377) 45 999 444
Shiko të gjitha lokacionet

 

Lajmet Shikoni të gjitha lajme


FINCA në ‘Bujku’

Ekipi i Radio Televizionit të Kosovës (RTK) ‘Bujku’ ka ndjekur punimet seminarike për temën e blegtorisë mbajtur në qytetin e Kamenicës nga institucioni financiar Amerikan FINCA Kosovë, në të cilën pjesëmarrësit ishin numri i madh i blegtorëve të këtij rajoni.

Ndërrimi i Zyrës Lipjanit

Është bërë hapja e Zyrës së re në Lipjan e cila gjendet në rrugën Lidhja e Prizrenit. FINCA ka bërë renovimin e kësaj zyreje për t’u ofruar klientëve të saj shërbime më cilësore dhe ambient më të ngrohtë. Në hapjen

Technical Lecture in Istog

On 11/02/2015 FINCA organized technical lecture for its clients and farmers in Istog, where the lecturer was Professor Dr. Hajrip Mehmet. Until now, FINCA has held seven technical lectures and intends to continue to hold these lectures that are very

Ekspres Kredi

Statistikat *

11,372
Klientët
€14.5M
Portofolio i Kredive
€1,287
Mesatarja e Kredive
19
Nr. i Degëve
2000
Viti i Themelimit
* Statistikat azhurohen çdo muaj
 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2015 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë