IMG_2753

Kreditë

Produktet tona janë të dizajnuara për të plotësuar nevojat individuale, përderisa tjerat mund të qasen nga dhe në kuadër të grupeve.

 

IMG_2670

Klientët Tanë

Takoni konsumatorët tanë besnik, dëgjoni tregimet e tyre.

 

panel 4

Mbrojtja e Klientëve

Ne mbështesim parime dizajnuar për të siguruar se institucioni ushtronë etikë të mirë & biznes të mençur.

FINCA Kosovë përbëhet nga më shumë se 160 profesionistë të përkushtuar dhe me përvojë, të zotuar për të ndërtuar një program të qëndrueshëm mikro-financiar dhe për të ofruar zgjidhje afatgjate për nevojat e klientëve të saj. Ne jemi organizatë që vazhdimisht sjellë risi, të përshtatura për idetë e klientëve dhe punonjësve tonë, të cilat synojnë gjetjen e mjeteve më efikase dhe efektive në ofrimin e shërbimeve financiare për klientët tanë.

Lokacioni i Degëve  Ku Ne Punojmë


Zyra Qendrore

FINCA Kosovë
Robert Doll, nr. 5
Prishtinë,
Republika e Kosovës
(381) 38 609 721

Qendra e Thirrjeve

(377) 45 999 444
Shiko të gjitha lokacionet

 

Lajmet Shikoni të gjitha lajme


Panairi i Punës

Sot dhe nesër, me datë 08 dhe 09 Qershor, FINCA Kosovë është prezente në Panairin e Punës organizuar për të dymbëdhjetën herë me radhë nga Oda Ekonomike Amerikane e Kosovës (OEAK) e cila mbahet në Biblotekën Kombëtare dhe Universitare të

Ditët e Agrobiznesit “Kosova 2015″

Edhe këtë vit është organizuar ‘Ditët e Agrobiznesit 2015’ në Gjakovë nga 27 deri 30 Maj duke sjellur së bashku të gjithë akteret e rëndësishëm të agrobiznesit në Kosovë. Tani, tradicionalisht, FINCA Kosovë edhe këtë vit ka përkrahur këtë iniciative

Fushata Pastrim Kosova

Edhe stafi i FINCA Kosovës kontribuoj në fushatën ‘Pastrim Kosova’. Të gjithë stafi nga 19 qytete që FINCA Kosova operon, ndihmuan në pastrimin e ambientit rreth objekteve dhe parqeve të komunave të tyre. Si organizatë e përgjegjëshme sociale, FINCA Kosovë

Ekspres Kredi

Statistikat *

11,372
Klientët
€14.5M
Portofolio i Kredive
€1,287
Mesatarja e Kredive
19
Nr. i Degëve
2000
Viti i Themelimit
* Statistikat azhurohen çdo muaj
 
FINCA Kosovë është institucion mikrofinanciar degë e organizatës FINCA International me seli në Washington D.C., ShBA.
©2015 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë