FINCA Kosovë

 

web finca agro

Kreditë

Produktet tona janë të dizajnuara për të plotësuar nevojat individuale, përderisa tjerat mund të qasen nga dhe në kuadër të grupeve.

 

web Finca kredi per biznes

Klientët Tanë

Takoni konsumatorët tanë besnik, dëgjoni tregimet e tyre.

 

panel 4

Mbrojtja e Klientëve

Ne mbështesim parime dizajnuar për të siguruar se institucioni ushtronë etikë të mirë & biznes të mençur.

FINCA Kosovë përbëhet nga më shumë se 160 profesionistë të përkushtuar dhe me përvojë, të zotuar për të ndërtuar një program të qëndrueshëm mikro-financiar dhe për të ofruar zgjidhje afatgjate për nevojat e klientëve të saj. Ne jemi organizatë që vazhdimisht sjellë risi, të përshtatura për idetë e klientëve dhe punonjësve tonë, të cilat synojnë gjetjen e mjeteve më efikase dhe efektive në ofrimin e shërbimeve financiare për klientët tanë.

Lokacioni i Degëve  Ku Ne Punojmë


Zyra Qendrore

FINCA Kosovë
Robert Doll Nr.112
Prishtinë,
Republika e Kosovës
(381) 38 609 721

Qendra e Thirrjeve

(377) 45 999 444
Shiko të gjitha lokacionet

 

Lajmet Shikoni të gjitha lajme


FINCA Kosovë mbështet Festivalin Tradicional të Folklorit “ Anadrinia Jehon 2018”

FINCA Kosovë sponzoroi edicionin e 17-të, të Festivalit Tradicional “Anadrinia Jehon 2018”, e cila u organizua në fshatin Denjë të Rahovecit. Për artdashësit e muzikës folklorike, ky festival u organizua në kuadër të javës së Dëshmorëve të Komunës së Rahovecit.

Klientët e FINCA Kosovë marrin pjesë në ngjarjen “Gratë Ndërmarrëse të Rajonit”

Ngjarja një ditore e takimit biznes me biznese (B2B), mblodhi gratë e suksesshme sipërmarrëse të sektorëve të bizneseve të ndryshme, me qëllim të realizimit të potencialit të grave në procesin e zhvillimit ekonomik, i cili u mbajt më 4 maj

FINCA Kosovë shënon Ditën e Tokës duke mbjellur drunjë

Më 22 prill, në Ditën Botërore të Tokës, ekipi i FINCA-së së bashku me Komunën e Prishtinës i shprehën mirënjohjen e tyre Planetit Tokë, të cilët me iniciativë vullnetare të përbashkët kanë mbjellë 50 drunjë në oborrin e Fakultetit Teknik.

Statistikat *

18,845
Klientët
€37.234M
Portofolio i Kredive
€1,976
Mesatarja e Kredive
25
Nr. i Degëve
2000
Viti i Themelimit
* Statistikat azhurohen çdo muaj
 
FINCA Kosovë është pjesë e rrjetit të FINCA Impact Finance, një grup prej 21 institucionesh mikrofinanciare dhe financiare që ofrojnë shërbime financiare me përgjegjësi shoqërore dhe u mundësojnë ndërmarrësve me të ardhura të ulëta dhe pronarëve të bizneseve të vogla që të investojnë në të ardhmen e tyre.
©2018 FINCA Kosovë
Politikat e Privatësisë